Böckerna i Runsorserien kan man köpa via t.ex. Adlibris, Bokus, Amazon med flera. I Vasa säljer både Gros och Finska bokhandeln mina böcker. Om du inte får tag på den så hör du av dig till mig så hjälper jag till. Jag har även ett lager själv.

 

Följande böcker har jag publicerat:
Del 1 i Runsorserien:

Rök i fjärran utgiven av Runsorina Books 2017:

 

Rök i fjärran som ljud- och e-bok utgiven av Word audio media 2018:

Baksidetext:

Wasa är en vacker, stor stad med livlig handel och många fartyg som anlöper hamnen.

Året är 1852, sommaren är ovanligt varm och vattnet sinar i brunnarna. Just då slarvar någon med elden, mossan fattar eld och innan dagen är till ända har staden Wasa brunnit ner till grunden.

Elna står på fältet utanför staden när hon noterar att den brinner, en brand som skulle förändra hennes liv totalt. Färden genom den brinnande staden etsar sig fast i hennes minne trots att klarar hon sig helskinnad ur det brinnande helvetet. Amalia sitter och speglar sig när pigan avbryter henne abrupt. Hon tar med sig sin faster och de flyr hals över huvud ut ur staden. Alfred och hans familj i byn Runsor utanför stadsgränsen tar varmhjärtat emot de flyende när de anländer. Både Elna och Amalia kommer till hans gård.

Uppbyggnaden av staden tar länge och det är mycket politik involverat innan några beslut tas. Invånarna lever i en stad utan stad en lång tid och utmaningarna är många.

Elna, Amalia och Alfred går alla tre genom stora förändringar året efter branden och deras hopknutna öden startar med branden.

 

Via smakprov kan ni läsa lite i början av boken:   https://www.smakprov.se/smakprov/visa/9789526881904/partner/smakprov

 

 – Solf marthaförenings 100-års historik 2017:

100 år av gemenskap, kunskap och kvinnokraft -Solf Marthaförenings jubileumsskrift 2017
Låna vid Korsholms bibliotek